I weekend den 25., 26. og 27. gentager vi sidste års fest på Lübker, hvor vi om fredagen med start kl. 12.00 afholder Lintrup & Norgart Open, lørdag gentager vi sidste års nyskabelse; Gangstergolf med flotte præmier to rækker, men også med et cash-side bet, som selvfølgelig er frivilligt at deltage i. Søndag afholder vi World Amateur Golfers.

Lintrup & Norgart Open er turneringen for to-mands firmahold, og indeholder baneforplejning og middag. Den bedste 1/6 går videre til Landsfinalen på Svendborg d. 1.10., hvorfra de tre bedste hold vinder finalerejsen til Portugal! Det koster kun kr. 2.000 (+moms) pr. hold at deltage.

Gangstergolf har flotte præmier, baneforplejning og middag efterfølgende. Efter middagen arrangerer vi poker-night! I en gangstergolf, skal der også være en rigtig ”gangster” – et cash-bet, som naturligvis er frivilligt at deltage i. Det koster kun kr. 798 at deltage inkl. green fee, baneforplejning, middag og præmier.

World Amateur Golfers behøver efterhånden ikke yderligere introduktion – der spilles i fem rækker, og vinderne af hver række går videre til Landsfinalen – også på Lübker d. 6.9. De fem rækkevindere her, vinder finalerejsen til Mexico. Det koster kun kr. 350 at deltage + evt. green fee som på dagen kun er kr. 350 (normalt kr. 650).

Der er flotte præmier i alle tre turneringer fra bl.a. Titleist, ZONE og K-Finans.

NB! der er mulighed for overnatning på Lübker, enten i Lodge eller feriehusene, eller på gården ved siden af Spa og badeland, hvor der er ti dobbeltværelser og to badeværelser. Et værelse på gården koster kun kr. 600 pr. nat og bookes hos Henrik, hb@green-time.com

Læs mere og tilmeld dig her

Sidste blev Bent Andersen nr. 4. i B-rækken i Gangster Golf men vandt “Gangsteren”!