Hos Green Time respekterer vi dit privatliv.

Når du bestiller noget hos os via on-line betaling, er vi nødt til at kende dit navn og din e-mailadresse, postadresse, betalingskortnummer og udløbsdato, så vi kan ekspedere din ordre og give dig besked om din ordrestatus.

Når du giver en ven et tip, tilmelder dig Nyhedsbrevet, deltager i en konkurrence eller anden aktivitet, beder vi om dit navn, din adresse og din e-mailadresse, så vi kan vi holde dig underrettet om nye tiltag og evt. kontakte dig, hvis du vinder en konkurrence.

Derudover kan vi bruge disse data til at give dig besked, hvis der sker væsentlige ændringer på vores website.

Alt i alt bruger vi kun de oplysninger, du giver os, til at gøre det muligt for dig at handle hos Green Time, til at ekspedere dine ordrer og til at give dig en bedre og mere personlig oplevelse hos os.

De oplysninger, vi får fra dig, bliver udelukkende brugt til interne formål. Du kan når som helst afmelde dig e-mail-lister og kundekartotek. Vi deler IKKE dine data med andre virksomheder, og vi sælger, bytter eller låner IKKE dine oplysninger ud.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores kundepolitik, er du meget velkommen til at sende en e-mail til mig på hb@green-time.com.

Henrik Bergqvist
Adm. Direktør