Det er faktisk muligt… Du kan nemlig betale dig fra det!

Hvert år til verdensfinalen i World Amateur Golfers Championship afholdes der en parallel turnering, der hedder World Amateur Golfers Invitational, der er rettet mod arrangører, sponsorer, celebrities m.fl.

Her er der mulighed for at tilkøbe et begrænset antal pladser, og det er faktisk det, vi gør, når vi tager vinder af par-turneringen, Race to Malaysia med til Verdensfinalen. Oplevelses og indholdsmæssigt er der ingen forskel på de to turneringer!

Det koster kr. 16.500 per person + flybilletten, der i skrivende stund ligger lige omkring kr. 5.000.

Såfremt man har lyst til at deltage, skal vi vide det hurtigst muligt, så vi kan reservere pladsen. Og skulle du så gå hen og vinde din plads i Verdensfinalen gennem WAGC eller Race to Malaysia, så refunderer vi naturligvis prisen!

I rejsen indgår 7 nætter i delt dobbeltværelse på det femstjernede hotel One World i Kuala Lumpur, 6 runder golf på verdensklasse baner, stort set alle måltider, alle transfers, alle skatter og afgifter. Vi hjælper dig selvfølgelig også med at booke flybilletten.

Afrejse d. 11.11. fra København med ankomst d. 12.11. i Kuala Lumpur. Afrejse fra Kuala Lumpur d. 19.11. med ankomst i København d. 20.11.22.

Skriv til Green Time på hb@green-time.com