Henrik Schioldann Nielsen vinder DA-Masters i imponerende stil. På 18. hul havde Henrik knap 200 m. til green og skulle over en tværgående kanal. Vi, der fulgte med bag greenen, blev enige om, at lay up var eneste mulighed. Kort efter dumpede Henriks bold ned på greenen, og han kunne to-putte til en sikker par og sejren i DA-Masters 2021! Jan Gulløv, der førte med 4 slag på turnen, måtte tage til takke med en tredjeplads, mens Steen Friis Nielsen kunne sikre sig den vigtige 2. plads og rejsen til næste års DA-Masters d. 3.-10. marts ligeledes til Marrakesh!

Endnu en gang havde vi en forrygende DA-Masters, hvor de to meget velholdte baner, Montgomerie Marrakech og Al Maaden, skabte nogle gode rammer!

Især Montgomerie banen, var måske til den lidt venlige side, hvilket betød lave runder i de to første dage af turneringen. Forinden havde vi fået en god forsmag, da vi afholdt Sven Togsverd Memorial, til minde om vores ven og Titelsponsor, der gik bort i begyndelsen af året. Her gjorde ægteparret, Søren og Annette Friis positivt opmærksomme på sig selv, med en første og en tredjeplads i hhv. 66 og 67 netto. Det gav nyt hcp. og de var med helt fremme indtil den allersidste runde, hvor DA-Masters endnu engang viser, at når det kommer til stabil golf over så mange dage, er det alligevel lav-handicapper, der kommer ud på toppen!

Se resultatet af Sven Togsverd Memorial her

Se resultatet af DA-Masters 2021 her