Der blev både afholdt WAGC og Race to Phuket i Hobro, lørdag d. 29.7.

Susanne Fredriksen og Rune Wedenborg, Hobro, vandt Race to Phuket sikkert med 147 slag netto. Preben og Rene Chemnitz Hansen også fra Hobro blev nr. 2 med 150 point, mens den tredje og sidste plads i Landsfinalen på Lübker d. 5.9. gik til Finn og Vibeke Kristensen med 152 netto.
Den utaknemmelige 4.plads gik til Brian Sørensen og Henrik Bisgaard med 154 netto. De to sluttede med hhv. en 8’er og en 10’er på sidste hul, og undervejs havde Henrik Bisgaard også måtte lide den tort, at slå ud fra forkert tee og deraf følgende to strafslag.

Brian Sørensen kunne så trøste sig med, at han vandt E-rækken i WAGC, og dermed er finaleklar. Rune Wedenborg vandt D-rækken og Preben Chemnitz C-rækken. Han var a-point med Carsten Andersen, men vandt på lavere indeks.

Sofus Jensen, Hobro, vandt A-rækken med 76 netto, mens Anders Jørgensen, Silkeborg, gik dagens bedste runde og vandt B-rækken i 70 netto.

Heldigste kvinde i WAGC-turneringen blev Vivian Lindberg Larsen, Blåvandshuk, men Susanne Frederiksen var heldigste kvinde i Race to Phuket.

Nærmest pinden udsat af K-Finans på hul 18 med blot 85 cm blev Vivian Lindberg Larsen. Nærmest pinden på hul 3 blev vundet af Vibeke Kristensen med 5,17 m.

De fem præmier fra ZONE og Skovlyst til deltagerne i WAGC, der ikke var blandt de fem rækkevindere fik følgende vindere:
1. Ivan Mejrsk, Lübker, 71 netto (-1)
2. Carsten Andersen, Lübker, 72 netto (-1)
3. Susanne Frederiksen, Hobro, 73 netto (+1)
4. Torben Bendix, Lübker, 73 netto (+1)
5. Mikkel Legind-Hansen, Horsens, 74 netto (+2)

Der var også mange Race to Morocco Masters rangliste points på spil, og her konsoliderede Henrik Bisgaard sin 3. plads på ranglisten, mens både Ivan Mejrsk og Susanne Frederiksen nærmer sig den eftertragtede 10. plads, der udløser en rejse til Morocco Masters d. 9.-16. marts i Agadir!

Hobros smukke anlæg stod flot og især greens fik meget ros. Vejret var også med deltagerne, der slap med nogle få dryp i forhold til det, der var stillet i udsigt!

Se alle resultaterne i Golfbox. Søg på Green Time som klub.

Allerede i morgen, søndag d. 30.7. er der dobbelt-turnering igen i Ørnehøj Golfklub. Der tages imod tilmeldinger indtil kl. 08.00 søndag.