Efter grundige overvejelser har vi besluttet at rykke Danish Masters fra Essaouira til Agadir, hvor vi skal bo og spille i velkendte omgivelser, Iberostar Founty Beach m. All Inclusive og Golf du Soleil’s to fine baner!

Vi har løbende været i dialog med hotellet i Essaouira, der forsikrede os, at der var styr på tingene, men dårlige anmeldelser på Trip Advisor fortalte noget andet, og det har vi nu taget konsekvensen af.

Vi håber en gang i fremtiden at kunne besøge Essaouira, der ligger helt fantastisk med en fin bane og en spændende by ved siden af. Men det bliver, når hotellet er blevet renoveret, for det har været gæsternes største kritikpunkt.

I stedet kan vi nu byde velkommen til Iberostar Founty Beach og Golf du Soleil, som vi har besøgt så mange gange, og hvor vi er mere end velkomne!

Det er også lykkedes os at holde prisen på samme niveau, så der er ingen ændringer i forhold til det oprindelige oplæg prismæssigt med det plus, at vi nu kan tilbyde All Inclusive som et tilvalg for kun kr. 1.998. Iberostar er et noget større hotel, end det Iberostar vi boede på i Marrakech i foråret, og deres All Inclusive er virkelig lækkert, der er også et stort udvalg ved poolbaren igennem hele dagen, og servicen er helt i top! Hotellet ligger ud til stranden og Atlanterhavet.

Agadir er en stor by med mange spændende tilbud og en meget stor souk, som man skal unde sig at besøge i hvert fald en gang, mens vi er af sted.

Vi glæder os til gensynet med gamle venner på hotellet og ikke mindst banen og alle caddierne, som helt sikkert har savnet os!

Tilmeld jer, hvis I ikke allerede har gjort det på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/3700285/info