DA-Masters, d. 3.-10. marts 2022, går atter til eksotiske og mystiske Marrakech. Vi har lyttet til deltagerne fra DA-Masters 2021, og selv om Montgomerie er en flot bane i meget flot stand, syntes en del, at den var lidt til den nemme side. Vi har derfor valgt den bane, der de sidste 5 år i træk er valgt til Afrikas bedste bane of World Golf Travel Awards, Assoufid!

Al Maaden, som var med på programmet, bliver atter vores finalebane i 2022. Alle kunne lide den og syntes, den havde en tilpas sværhedsgrad. Henrik Nielsen viste også elegant, at bassinet ud for klubhuset godt kunne bruges til vinderdukkerten!

Hotellet vil mange formentlig også betegne som en opgradering; Hotel Iberostar Club Palmeraie Marrakech, med mulighed for at vælge All Inclusive, der igen har været et stærkt ønske fra deltagerne. Hotellet ligger smukt placeret i en kæmpe palmelund, og har alle tænkelige facilliteter inkl, to tennisbaner, bueskydnings-, Basketball-, Badminton- og beachvolleybaner, en løberute og naturligvis opvarmet svimmingpool.

Vi flyver igen med TAP via Lissabon, og flyforbindelserne er faktisk årsagen til, at vi måtte fravælge Agadir, hvor vi ellers også er meget glade for at komme, men det viste sig, at flyene til Agadir er for små til at have plads til alle vores golfbags. Det vil være muligt at kombinere med fly fra hovedlandet via enten Amsterdam eller Paris.

Prisen har vi igen formået at holde nede på kr. 10.998 inkl. tourpakken. All Inclusive kan fås ved et tillæg på kun kr. 1.500 og det er faktisk en ”no-brainer”, og fordelen er selvfølgelig at det sociale samvær på hotellet helt giver sig selv.

Tilmelding i Golfbox her