Det er altid en fornøjelse at komme til Smørum Golfklub i disse år. Hver gang man kommer, er der sket noget nyt. Det første, vi lagde mærke til, var nok Danmarks flottes rengøringsplads til golfvogne og udsty,r praktisk placeret lige ved siden af parkeringspladsen. Banen har længe haft et godt ry og træningsbanen med udslagssteder i to etager og varmelamper om vinteren er nærmest legendarisk med et toptracer system til at måle ens slag. Træningsanlægget bliver i øvrigt snart revet ned og bygget helt om, så udslagsstederne i begge etager får varmelamper!

Vi har afholdt WAGC på Smørum i en årrække, og det har altid været en af de mest populære afdelinger. I år lå den på en mandag, og det har nok afholdt nogle fra at deltage, men til næste år flytter vi forhåbentlig tilbage til en weekend dag.

Vinder blev flg.:A-rækken; ingen deltagere.

B-rækken: Bjørn Duncan Elmquist, Smørum, 73 netto (+3)

C-rækken: Hans H. Blumensaadt, Brøndby, 67 netto (-3)

D-rækken: Bjarne Brix Sørensen, Smørum, 69 netto (-1)

E-rækken: Lars Benjaminsen, Kellers Park, 69 netto (-1)

Nærmest pinden udsat af K-Finans: Henrik Rump, Furesø, 3,00

De eksklusive præmier fra ZONE blev vundet af flg.:

1. Finn Kristensen, Birkemose, 67 netto (-3)

2. Claus Jørgensen, Smørum, 71 netto (+1)

3. John Jensen, Smørum, 72 netto (+2)

4. Lars Peter Thomsen, Næstved, 73 netto (+3)

5. Viveca Sten-Knudsen, Mølleåen, 75 netto (+5)

På torsdag spilles årets 2. turnering i Best Friends Foursome serien på Vasatorp d. 5.-6. august, og allerede lørdag og søndag har vi endnu to afdelinger af World Amateur Golfers Championship, når vi besøger Hedeland d. 7.8. og Ree d. 8.8.Læs mere og tilmeld dig HER